Huidverbetering

BB Glow

Een BB glow behandeling bevordert de teint je huid. Het dekt vlekjes en kringen rondom de ogen, het verkleint de poriën en geeft een directe en blijvende glow. Het geeft daarbij de volgende resultaten:

✔Vermindering van verkleuringen

✔Vermindering van Acné, ouderdomsvlekken en couperose

✔ De huid wordt egaler en helder

✔ Poriën verminderen

✔ Het gezicht ziet er minder vermoeid uit

✔ Littekens vallen minder op

✔ Pigmentvlekken en huidaandoeningen worden lichter, waardoor de huid frisser en jeugdiger oogt.

De BB GLOW serums- en foundations hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten. Deze werkstoffen werken huid verbeterend, versterkend, hydraterend, ontstekingsremmend, egaliserend en ze verminderen het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen.

De microneedling behandeling wordt uitgevoerd met een Dermapen. Deze pen maakt zeer veel, zeer kleine kanaaltjes in de huid, niet voor het blote oog te zien. Door deze kanaaltjes wordt de huid meer doorlaatbaar en neemt hierdoor veel meer stoffen op.

Een groot voordeel van de dermapen is dat deze pen de stoffen direct in de oppervlakte van de huid brengt. Door de Dermapen wordt de huid en de doorbloeding en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Hoe vaker er een behandeling gedaan wordt, hoe meer
collageen en elastine er wordt aangemaakt, wat als resultaat
geeft dat de serums beter worden opgenomen.
Hierdoor kun je met een kuur BB Glow zelfs een effect van een aantal maanden bereiken!

Herhalen = blijvend

1 behandeling = +/- 7 dagen resultaat van de glow op zich, maar direct een verbetering van de huid. 

Een kuur van 3 behandelingen = 4-8 maanden lang resultaat en een langere en intensere verbetering van de huid. 

Kiest u voor een kuur? Dan maken we na ongeveer 2-4 weken een vervolgafspraak. In de huid word collageen en elastine aangemaakt en dit proces duurt ongeveer 2-4 weken, zo krijgt de huid tijd om volledig te herstellen. 

Hoe lang het effect blijft is afhankelijk van uw huidtype. Een vettere huid zal sneller (na ongeveer 4 maanden) een nabehandeling moeten ondergaan, dan de (zeer) droge of gemengde huid. 

Gebruik je thuis reinigings en/of verzorgingsproducten met acids? Deze zullen de kleur er eerder "uittrekken".


Microneedling

De dermapen leent zich ook uitstekend voor een behandeling met enkel hyaluronzuur, je spreekt dan van een Microneedling behandeling. 

Dit is een huidverbeterende behandeling die wel de voordelen heeft van de BB Glow behandeling  maar geen pigment bevat. Het effect is hetzelfde, echter heeft u dan geen 'foundation / dekkender' resultaat. Fijne lijntjes, en groffe poriën worden wel direct minder zichtbaar.

Prijzen

1 behandeling 

€ 65

Aftercare

Die prachtige glow, die willen we zo houden!

Daarom kun bij de BB Glow behandeling een heerlijke en rijke BB Aftercare cream aanschaffen voor € 9,95
Tevens kun je bij de BB glow behandeling een vitamine E creme aanschaffen voor € 9,95. Deze is speciaal ontwikkeld om het resultaat van de behandeling te optimaliseren.

Advies: Gebruik de BB Aftercare cream minimaal 3 dagen na de behandeling iedere ochtend. De vitamine E cream mag iedere avond gebruikt worden. Deze creams zijn echter uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik, ook na deze 3 dagen.

FAQ

Nazorg 

 • Maak het gezicht niet nat tot 24-72 uur na de behandeling. Dit is nodig om de vloeistoffen goed in te laten werken.
 • Gebruik ook geen make up tijdens deze 24-72 uur. Je mag wel een lippenstift of een oog / wenkbrauw make-up op doen. Maar het gezicht moet vrij blijven van crèmes, makeup of water. Dit geldt dus ook voor sauna gebruik of een heet bad/ douche (stoom).
 • Vermijd 2 weken na de behandeling zoveel mogelijk zonlicht. Is dit onvermijdelijk? Gebruik dan een spf 50+.
 • Ik raad u aan tot 4 weken na de behandeling niet onder de zonnebank te gaan. 


Krijg ik permanent foundation?

Nee, we werken aan de oppervlakte van je huid waardoor dit een semi-permanente behandeling is. Door de combinatie met de dermapen en de diverse serums, stimuleer je je eigen huid om collegeen aan te maken. 

Kort gezegd: een huidverbeterende behandeling, en dat zorgt voor die geweldige huid!

Hoe snel zie ik resultaat?

Na 1 sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en na elke sessie wordt de houdbaarheid verlengd. 

Is een BB Glow behandeling veilig?

De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. 

Is microneedling / dermapen gevaarlijk?

Nee, ik werk met een lichte naald, er komt dus geen bloed vrij. Het voelt als een scrubbend effect. Deze behandeling wordt als erg onspannen ervaren.

Wanneer is een BB Glow of Microneedling behandeling niet geschikt?

Deze behandelingen worden afgeraden wanneer er sprake is van:

 • Zwangerschap
 • Ernstig actieve acne 
 • Keloid
 • Recente zware chemisch peeling (2 weken)
 • Borstvoeding
 • Chemotherapie
 • Psoriasis / eczeem in het gelaat
 • Zonverbranding in het gezicht
 • Als je fillers hebt in je gezicht (na 6 maanden mag het wel). Lipfillers zijn geen probleem, omdat we de lippen overslaan.

Word ik nog wel bruin van de zon?

Jazeker, de eerste 3 dagen moet je zonlicht vermijden of een hoge factor (spf 50) gebruiken.